Treceți la conținutul principal

Jurnaliştii şi datu’u cu părerea

Reporterul: Sunt şanse ca, clădirea să se prăbuşească !
Păi cum dracu o clădire de j’de etaje să se prăbuşească de la un incendiu ? Nu ştiu eu, sau betonul arde ? că nu prea văd eu o clădire de 18 etaje făcută numai din 4 stâlpi de susţinere şi numai sticlă… (ştiu clădirea, am văzut-o când am fost ultima oară la Bucureşti). Deci, a dat cu părerea, telespectatorii au pus botu’ şi toţi s-au speriat.
Prezentatoarea: X-uleasca mai eşti cu noi ?
Reporter: Da
Prezentatoarea: La ce distanţă de clădire te afli ?
Reporter: Păi suntem la 400m de clădire (reporterul era lângă cameraman şi îi zicea să filmeze ceva focar), iar cameramanul era la 20-30m maxim de clădire. Oamenii erau la fel, numai că după o bandă ce limita accesul printre maşinile de pompieri, iar reporterul zicea că oamenii sunt la 500-600m de clădire.
LOL ?! dragă reportere stai prost cu aproximarea.
Ce nu înţeleg eu: ce mama dracului caută o clădire gigant (pentru Bucureşti) între blocuri şi lângă un monument istoric (Biserica Armenească) şi cine a dat aprobarea de construire a unei asemenea clădiri. Rar o să vezi şi doar în România cred, o clădire de 18 etaje lângă o biserică monument istoric. “Pişătorile” alea ce sunt puse pe tavan în orice clădire mai înaltă în caz de incendiu să ajute la stingerea flăcărilor unde sunt ? La etajul 18 cum ajung pompierii ? cu paraşuta sau cum, lăsăm să ardă şi să zicem Doamne dă să se oprească ? Mi-e scârbă de populaţia România.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ei mă fac să mă simt în “siguranţă” !

Ştim cu toţii că în septembrie nişte gangstări români au jefuit o maşină de transport valori în pasul Gutâi, iar acum au fost prinşi capii reţelei. Unul dintre ei are o crimă la activ, nişte condamnări care au început prin 1986 şi 4 evadări. Nu ştiu sigur unde sunt închişi în acest moment, bănuiesc că la sediul Poliţiei Judeţene sau poate chiar acum au evadat din Tribunalul Judeţean, care e la 500m de mine. Mă simt oarecum aiurea când mă gândesc că în oraşul ăsta e un condamnat pentru o crimă, pentru jafuri şi care a evadat de 3 ori din închisorile din Suedie si o data dintr-o inchisoare din Italia. Oare ce l-ar ţine legat de gratiile băimărene ? poate evada când vrea muşchiul lui miocard. La ce paza şi siguranţă avem… mă şi tem. Sigur poliţiştii nu s-au uitat la filmul The Silence of the Lambs.

Regele cocalarilor băimăreni

Ieri l-am văzut pe regele cocalarilor din Baia Mare. E simpatic, neras şi are un remblăr. Când l-am zărit am vrut să fac o plecăciune, ca să dea Domnul să intre cu maşina într-un stâlp. Daca l-aţi fi văzut, garantat vă dădea o lacrimă pe cur, să încep să vă povestesc. Stătea la volanul unui remblăr ruginit, mâncat de termite şi cu geamurile deschise, toate erau deschise chiar dacă afară erau -6 grade. El era bărbos, cu ochelari de de soare home made adică sticlă afumată prinsă cu sârmă, căciulă tip Axinte şi un fâş de ăla parcă era mascota Michelin. Detaliile ce vi le-am spus nu prea demonstrează că e cocalar, dar AVEA GEMURILE DESCHISE la -6 grade şi în MAŞINĂ SUNAU MANELE PE SISTEM TURBO ÎNGHEŢAT ! i love Baia Mare !

o poezie de Ion Pribeagu

La 15 anisori,
Aveam o crestere aleasa.
In pension faceam furori,
Dar eram tare rusinoasa.
Si cand cu Nicusor vorbeam,
Mi-ardeau obrajii ca vapaia…
Tiu minte cat de mult roseam
Cand imi spunea de vorba aia. Intr-o duminica, fiind cald
Si cum vazduhul sta sa fiarba,
M-am dus la garla sa ma scald
Si mi-am pus hainele pe iarba.
Dar Nicusor sta-n iarb` ascuns
Si ma privea cum faceam baia,
Mi-a fost rusine si am plans
Fiindca-mi vazuse vorba aia. Prin Cismigiu, cu pas grabit,
De la pension mergeam spre casa
Si-un ofiter m-a urmarit,
Spunandu-mi dulce ca-s frumoasa.
M-am rusinat si-am spus “merci”
Si ca sa nu m-apuce ploaia,
M-am dus la el acasa si…
S-a intamplat, stii, vorba aia. Desi sunt rusinoasa rau,
De toti baietii sunt curtata
Si-alearga-n urma mea mereu
Aproape Capitala toata.
Si-n timpul verii, deseori
Sunt la Constanta sau Mamaia,
Petrec din noapte pana-n zori
Ca mult imi place vorba aia. Zadarnic, muritor sarman,
Vrei sa gasesti a vietii cheie!
Popescu scrie un roman
Fiindca iubeste o femeie.
Aseara chiar s-a-…